Caretech Diamond

Ihon timanttihiontahoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta ja se pysyy pehmeämpänä ja kirkkaanpana. Hoito on kivutonta eikä sen jälkeen tarvita toipumisaikaa. Lue lisää esitteestä.

Caretech RF - Cryo

Radiofrekvenssi eli RF-hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Lue lisää esitteestä.

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito raskausarville, selluliitille, rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Lue lisää esitteestä.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

Rypyt

Ajatteletko olevasi liian nuori tai liian vanha huolehtimaan rypyistä tällä hetkellä? Koskaan ei ole liian myöhäistä hoitaa ryppyjä. Carboksi-terapia edistää ihosolujen aktiivista proteiinisynteesiä ja aineenvaihduntaa, mikä edesauttaa ihon elastisuutta sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Kosteutus

Ihon kostuttaminen ei oikeastaan ole kovin vaikeata, mutta sen pitäminen kosteana on. Kostuttamisessa tärkeä tekijä on veden ja öljyn välinen tasapaino ihossa. Carboksi-terapia ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan edesauttaa ihon omaa, transdermaalista kosteustasapainoa ja kosteudensitomiskykyä.

Vaalentaminen

Ihon pelkkä valkaiseminen kemikaaleilla ei ole kestävä ratkaisu. CO2 on aktiivinen vasodepressori joka aktivoi verenkiertoa. Kuona-aineiden poistuessa ihosta iho vaalenee tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Ihon hyperpigmantaation vaalenemisen lisäksi kasvojen yleisväri kirkastuu. Täplien kuten pisamien hoitamisen lisäksi se myös parantaa ihon yleisväriä.

 

Akne

Kunnollisen aknehoidon pitäisi kohdistua follikkelien sisäiseen tulehdukseen pelkän ihon pinnan hoitamisen sijasta. Carboksi geelinaamio nopeuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista ja on tulehdusta hoitava. Sen lisäksi että akne rauhoittuu, iholle palautuu sen oma luonnollinen kyky puolustautua tulehduksia ja ulkoisia ärsykkeitä vastaan.

 

Selluliitti

Kasautuneita kuona-ainepaakkuja ja epätasainen pinta kaulassa, leuan alla tai silmien alla. Carboksi-terapia vähentää myös kasvojen alueella ihonalaista rasvaa ja selluliittia. Jos haluat solakat kasvosi takaisin – tutustu Carboksi-terapiaan.

Raskausarvet

Raskausarpia ilmestyy puberteetin tai raskauden aikana, kun ihon uloin kerros ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin sisäiset osat. Carboksi-terapia parantaa raskausarpia aktivoimalla verenkiertoa, proteiinisynteesiä ja jälleenrakentamalla vaurioituneita kollageenisäikeitä.

Carboksi-terapia, luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto

Carboksi-terapialla voidaan hoitaa turvallisesti koko kehoa ja kaikkia ihotyyppejä. Carboksi-hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai toipumisaikaa. Hoidon aikana tunnet kulpien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mutta se kestää vain noin puoli tuntia.

Tehostavat hoitomenetelmät – tukihoidot

Ihon mikroneulaus ennen hoitoa tehostaa hiilidioksidin imeytymistä ihon syvenpiin kerroksiin, joten se on usein suositeltava vaihtoehto.

Kasvojen alueen hoito aloitetaan useissa tapauksissa imeyttämällä iholle tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä. Vitamiini imeytetään ihoon joko mikroneulauksella tai ultraäänen avulla. Koulutettu hoitaja valitsee sopivimman vaihtoehdon. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan.

Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita.

Monissa raskausarpi- ja selluliitti-tapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Jokainen tapaus on erilainen ja jotkin ihotyypit saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.

Dermica Pen

Uusinta tekniikka ihosi hyväksi. Kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa. Lue lisää esitteestä.

 

Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sokeri on 100%:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Eikä sitä ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Sokerointi on hygieenistä. Se poistaa myös hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Sokeroinnilla saat pehmeän ja karvattoman ihon.

Suklaa

Suklaa on luonnon oma jalokivi. Suklaan miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattelee sinut lumottuun unelmaan vapaudesta ja harmoniasta. Luonnon voimat ovat kuin elävä nuoruudenlähde.

Suklaa päästää sinut arjesta ja vie sinut hetkeksi nautintojen paratiisiin balilaisen tunnelman siivittämänä. Etré bellen Chocolate elixir-suklaanaamio sisältää luonnon raaka-aineiden aatelia, suklaan lisäksi orkideaa, appelsiinia ja vaniljaa. Anna suklaan suudella kasvojasi ja silottaa vartaloasi kierteen tavoin sulkien sinut täydelliseen hoitonautintoon.

 

Sonoscrub- ultraäänihoito

Tehokas syväpuhdistus ja ihoa hellivä kuorinta. Sonoscrub ultraäänihoito on nykyaikainen kokonaisvaltainen tapa tehdä kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus, kivutta. Sonoscrubhoito irrottaa kuolleen sarveissolukon. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivutta. Tulet varmasti yllättymään kuinka hoito hemmottelee kasvojesi ihoa.