Lämpöneulaus

Lämpöneulaus poistaa nopeasti ja tehokkaasti häiritsevät pintaverisuonet vartalolta ja kasvoilta. Lämpöneulauksella pystytään hoitamaan pieniä, halkaisijaltaan alle 1mm suonia sekä alueita joita ei voi käsitellä mikroskleroterapialla (lääkärin tekemä ruiskutushoito). Lämpöneulaus edustaa uusinta tekniikkaa couperosan, hiusverisuonten, teleangiektasioiden sekä punaisten pistemäisten verisuoniluomien poistossa.

Hinnat ja muuta tietoa

Lämpöneulauksessa ei ole sivuvaikutuksia, kuten vaaraa ihon pigmentoitumiseen, arpeutumiseen tai palovammoihin, eikä se ole kivuliasta.
Hoito on todella tehokasta. Hoitolakäynnin aikana (30 min.) ehtii poistamaan 80-100 cm pintaverisuonia.

Tarvittaessa hoito uusitaan kolmen viikon kulutta. Keskimäärin asiakkaat käyvät hoidossa 1-3 kertaa. Kotona käytetään erityistä jälkihoitotuotetta, joka sisältää mm. 2% K1-vitamiinia. Geelimäinen voide nopeuttaa ihon paranemista ja suonten häviämistä.

Hoitotulokset

Lämpöneulauksen edut: ei sivuvaikutuksia, voidaan käyttää vartalolla ja kasvoilla, hiussuonet häviävät heti, voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina, nikkeliallergiset (kultaneulat). Laite on CE-medical sertifioitu.